høj kvalitet med kingspan isolering

Sådan isolerer du dit hus bedst muligt


Vidste du, at du kan spare masser af penge ved at sørge for, at dit hus er ordentligt isoleret? Det betyder færre penge brugt på varme og flere penge til det, du ellers går og drømmer om.

Kingspan isolering hjælper dig med at isolere dit hus fra top til tå.

Kingspan er lig med muligheder

Der er mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til Kingspan isolering. F.eks. er det muligt at vælge imellem forskellige tykkelser alt efter hvor meget plads, der er at gøre godt med mindre.

Med mindre rum kan det altså være en idé at gå med tyndere plader, da det selvsagt tager mindre af pladsen. Al Kingspan isolering er effektivt, så tykkelsen behøver ikke at påvirke kvaliteten.

Samtidig kan en tyndere vægkonstruktion bidrage til at skabe endnu lysere rum. Det bedste ved det hele er dog, at prisen på Kingspan isolering er særdeles attraktiv.

kingspan

Isolering til fulde

Kingspan isolering tilbyder isolering til både væg, tag og gulv, så dit hus kan blive isoleret til fulde.

Ved vægge kan tykkelsen som sagt spille en betydelig rolle. Her er der både lys at hente og kvadratmeter at spare. Det betyder også, at en tyndere isolering skaber flere designmuligheder for, hvordan du kan indrette dit hjem.

Glem ikke dit tag

For at sikre en effektiv isolering er det vigtigt også at isolere sit tag. Her tilbyder Kingspan isolering ligeledes tyndere konstruktioner, der rummer masser af fordele. For det første er det nemmere at sætte på, bl.a. idet det vejer mindre.

Derudover tilbyder Kingspan plader, der nemt kan installeres på både flade og skrå tage, enten mekanisk eller med klæbning.

Produkterne har høj trykstærke, hvilket bl.a. betyder, at de kan holde til, at man går på dem.

Til sidste skal det siges, at produkterne har særlige brandegenskaber, der er med til at gøre dit hus endnu mere sikkert i tilfælde af brand.  

Gulvet skal også isoleres

Endelig tilbyder Kingspan isolering til gulv. Også her er der mange forskellige varianter at komme efter. Den høje effektivitet på mange af Kingspans produkter gør det ligesom med væg og gulv muligt at lave tyndere isolering. Det er igen med til at frigive ekstra rum samt skabe nye designmuligheder.

Isolering er med til at sikre kvaliteten af dit hus

Det er vigtigt at isolere dit hus til fulde. Det betyder ikke bare, at der er penge at spare på den lange bane. Det har også betydning for kvaliteten af din bolig, når det kommer til indretning generelt. Som beskrevet kan isolering påvirke både antallet af kvadratmeter samt belysning – to centraler punkter, når man snakker rumlig kvalitet.

Ligesom de fleste ting er fundamentet noget af det vigtigste for, at det kan blive rigtig godt. Isolering er en betydelig del af husets fundament, og det har derfor stor betydning for alt det, der kommer efter.

God isolering fra Kingspan er en investering for dig, der drømmer om et hus, der fungerer på den lange bane. Det er kvalitet og muligheder i en.