shopping bag

Muleposer er perfekte til firmaet


Skal firmaets ansatte snart have lidt gaver? Det kan være i forbindelse med jul, men det kan også være, at firmaet har noget at fejre, eller hvis I bare gerne vil belønne de ansatte, fordi de gør deres job godt. Men hvad skal man i så fald give dem? Det kan være en rigtig god idé med en mulepose med et tryk af firmaets logo på siden.

Muleposer er praktiske

Hvorfor er det en god idé med muleposer? Det er fordi, det er noget, du og dine ansatte vil kunne bruge hver dag- også i jeres fritid. Muleposer, også kaldet net, er poser af stof, som kan holde i lang tid og bære på alverdens ting. Det er super smart, når man er ude at handle, så man ikke behøver at betale for butikkens plastikposer. Net er nemme at vaske, så der er ingen problemer, hvis man har spildt noget på dem, eller hvis de bare trænger til en vask. De kan sagtens bare puttes i vaskemaskinen, men du skal selvfølgelig læse instrukserne ved det enkelte net. Du kan købe muleposer på https://shophojgaard.dk/shop/28-muleposer-/.

Med tryk på siden

Noget af det smarte ved sådanne net er, at du kan få dem lavet med tryk på siden. Mange mennesker køber faktisk net med tryk som gave til deres familie og venner, hvor det er sjove billeder og interne jokes, som er printet på posen. Men for firmaet kan det være super smart at trykke jeres logo på siden. Når I har fundet en side, der kan lave det for jer, kan I typisk selv justere størrelsen på logoet, og I kan også inkludere firmaets navn. Det kan endda være muligt at få logoet på den ene side af posen og firmaets navn på den anden.

Nem reklame

Hvorfor er det sådan en god idé med firmaets navn på siden? Det er fordi, at det er super nem reklame for jer. Du og dine ansatte vil formentlig komme til at bruge jeres nye net tit, også i fritiden. Dermed vil andre mennesker i deres liv, samt fremmede på gaden, spotte nettet og se jeres firmanavn. Det er en rigtig god måde at blive set på, og det kan være, at I gør nogle nye, potentielle kunder nysgerrige.

muleposer tasker

Miljøvenlig mulighed

Derudover er det også en rigtig god idé med muleposer, for det er et miljøvenligt alternativ til plastik poser. Vi bruger alt for meget plastik i vores verden, men ved købet af et stofnet, besparer du planeten for mere plastik. Du sikrer altså, at alle de ansatte har en pose af stof, så de ikke behøver at købe plastikposer, hver gang de handler ind. Det er derfor en god løsning både for firmaet og for miljøet.

Muleposer i brug

Muleposer er en rigtig fin gave til de ansatte, når de skal have en lille ting. Måske kan I kombinere nettet med en anden gave, hvis I gerne vil give dem noget lidt større. Nettet er en rigtig fin bare-fordi gave, og det er noget, der både vil være funktionelt og flot.