Try Medics

Kombiner rejse og praktik

Du kan kombinere en rejse med Try Medics og et praktikophold , hvis du kunne tænke dig at være en del af et større fællesskab, der hjælper mennesker ude i verdenen med deres helbred. Hvis du har en passion for at udvise omsorg og gerne vil arbejde frivillig sammen med en større organisation, så læs endelig med videre her. Du skal ikke holde dig tilbage, fordi det måske ikke gavner dine umiddelbare fremtidige uddannelses – eller jobplaner. Du lærer helt sikkert mest af faktisk at prøve ting sommetider, som du har mindst erfaring med.  

Rejser med Try Medics 

Drømmer du om at arbejde indenfor hospitalsverdenen? Tilse syge og svage mennesker i den ene eller anden forstand. Eller have med arbejde at gøre, der handler om at vise omsorg for andre mennesker? Hvis du samtidig har en rejselyst og en eventyrlyst, og kender til corona-pandemiens omkostninger, der efterhånden har varet længe nu, og ladet din udlængsel godt op? Så kan det være, at Try Medics er det helt rette for dig. Med Try Medics kan du nemlig komme ud i verden for at hjælpe syge mennesker, der er meget ringere stillet, end vi er. Du kan faktisk være med til at overvære komplicerede helbredsmæssige behandlinger, selv få opgaver og ansvar på dine skuldre – også hvis du ikke er uddannet eller undervejs. Du kan naturligvis også, hvis du er under uddannelse indenfor hospitalsverdenen, hvor sådan en tur jo kan være det helt oplagte og endda en drøm for mange. Du kan også tilvælge denne oplevelse, hvis du bare gerne vil ned og se med egne øjne, hvordan nødhjælpsorganisationer hjælper mennesker i de fattigere dele af verden. 

Rejse der gavner karrierevejen 

Alle dine nye informationer og indtryk på denne rejse gør selvfølgelig, du står stærk i forhold til at søge ind på forskellig uddanneler inden for læge – og healthcare-verdenen. Social – og sundhedsverdenen inklusivt. Det udviser også bare en hvis styrke i dig, at du har været på sådan et praktikophold. Det er ikke bare en badeferie eller klassisk backpackerrejse, hvor du kan gå til og fra, når realiteterne udvikler sig fra sjovere til mindre sjove grader. Så selv i andre kommende job – og karrierhenseender, vil mange helt klart blive imponeret over, at du har netop sådan et praktikophold med i bagagen og på CV´et. Frivilligt arbejde siger også rigtig meget om et menneskes personlige værdier, viljestyrke og mod. 

Skal bare have lov til at være ung 

Som ung skal man også bare have lov til at udprøve og udforske ting udelukkende fordi, de her og nu føles fede. Også ting du ikke på forhånd ved, du er god til. Samfundet kan godt få mange unge til at føle, at der ikke er tid til andet, end det praktiske valg og oplevelser, der gavner ens fremtidige karriere vej. Det hele skal gå effektivt og hurtigt til. Et sabbatår med måske en større rejse og et højskoleophold er afbræk nok I mange fra de ældre generationers øjne. Sådan har langt fra for alle unge det.