gel polish

De flotteste negle med gel polish


Negle der matcher outfittet, eller negle der bare ser godt ud, kan gøre en kæmpe forskel. Man ser mere fin, renlig og elegant ud. Mere feminin og smuk. Derfor er der mange kvinder, som elsker at få lavet negle eller male neglene med neglelak. Der er mange måder at lave sine negle på, men en rigtig god måde at gøre det på, er med hjælp fra gel polish.

Hvad er gel polish?

Gel polish er det, de professionelle bruger, når de laver negle i neglesalonerne. Det er det, som laver den falske negl, hvor man derefter bruger en UV eller UV LED lampe, som altså tørrer og sikrer den her polish. Ofte vil man kun se de professionelle bruge dette, men man kan godt selv lære at bruge det. Det er dog ikke nemt, og man har brug for alle de nødvendige produkter derhjemme, hvis det skal gøres ordentligt.

Gel polish findes i mange farver og fra mange forskellige mærker. Se for eksempel https://nrkosmetik.dk/collections/semilac-uv-hybrid, som er en side, der tilbyder en masse forskelligt farvet gel polish, så der er til enhver smag. Med en farvet polish er det heller ikke nødvendigt at farve med neglelak ovenpå.

flotte negle

Derfor er gel polish den flotteste måde at lave negle på

Men hvorfor er gel polish den flotteste måde at lave negle på? Det er der måske delte meninger, om det egentlig er. Men med gel polish kan man forme sine negle præcist, som man vil have dem. Om det er korte, medium lange eller meget lange, er helt op til en selv. Der er måske mange, som gerne vil have lange negle, men slet ikke kan gro lange negle, eller bare synes deres negleform er grim. Det kan nemt fikses med gel polish.

Der er også mange tykkelser af negle, og i dag ser vi ofte, at det er tynde og lange negle, der er på mode. Derfor er der mange, der stræber efter det look. Det er nemt at opnå med gel polish, da tykke negle virker mindre tykke, hvis de også er lange. Samtidigt kan de få en firkantet, rund eller spids form. Der er ingen grænser, og med gel polish kan man virkelig være kreativ med neglene.

Samtidigt er gel polish nok også den mest holdbare måde at få lavet negle på. Neglelak kan hurtigt krakelere af, og det er altid irriterende, når det sker, for så kan én negl lige pludselige ødelægge det hele. Selvfølgelig knækker denne gel polish også på et tidspunkt, men det er dog slet ikke lige så hurtigt som neglelakken falder af. Det er derfor den mest holdbare måde at få lavet negle på.

Resultatet samt holdbarheden gør derfor, at mange fortrækker gel polish fremfor et lag neglelak eller to. Det er desuden også ret sjovt og føltes godt, når man har de her lange negle. Det er lidt ligesom at være en meget fin dame, eller måske en farlig skurk. Gel polish kan gøre mange ting, og en ting er sikkert, det er, at det giver et super flot resultat.