Grønt, bæredygtig emballage

Hvem ønsker ikke at inddrage bæredygtighed og det grønne valg, når det kommer til emballage på arbejdspladsen eller i hjemmet? Hvis det så ovenikøbet er billigt og leveres hurtigt, så er det næsten for godt til at være sandt. Virksomheden pack2.dk bygger netop på disse værdier og grundprincipper og har samtidig et 5000 sortiment stort udvalg. Dertil kommer et konstant fokus på forbedring og indsamling af ny viden. Alt sammen for en grønnere verden til prisgaranti.  

Arbejder på at blive Danmarks største inden for miljøvenlig emballage 

Med det meget store udvalg og sortiment af forskelligartede emballageartikler, arbejdes der kontinuerligt på at forbedre leverandørkvaliteten. Det er ikke nok at skåne miljøet og have bæredygtige produkter. Hele processen op til at modtage produkterne, skal der i ligeså høj grad stilles krav til.  

Det store udvalg af produkter indeholder et sortiment skabt af genbrugsmaterialer og er ligeledes bionedbrydelige. Der er prisgaranti på varerne, så derfor er der garanti for Danmarks laveste priser på papkasser til forsendelse. Der er hjælp at hente til at vælge den rette papkasse, som afhænger af, hvilken form for virksomhed eller indholdsprodukt som papkasserne skal fragte. Det er ikke kun overvejelser om papkassens størrelse, som er vigtige. Papkassens farve og tykkelse er ligeledes vigtige faktorer i forhold til forsendelsens indhold. Alle papkasser er producerede i EU. De har desuden forskellige mærkater, som indikerer, hvorvidt de er af genbrugspap eller har forskellige miljømærkeringer såsom RESY eller FSC.  

Ordrer på papkasser til forsendelser bidrager til et grønt fodaftryk 

Hvem elsker ikke at føle, at man gør en forskel i verden? Hvis man så kan gøre sådan en forskel samtidig med, at man køber kasser til emballage til sin virksomhed. Det må jo være en ægte win-win situation. For hver ordre på over 1500 kr. ex. moms plantes der et træ i samarbejde med Growing Trees Network. Dette gøres der for at bidrage positivt til miljøet samt reducere CO2-aftryk. I en tid hvor alle taler om bæredygtighed og miljøbevidsthed, kan det være utrolig svært at vurdere, hvorvidt et produkt nu også er bæredygtigt. Derfor findes bæredygtighedsbarometeret. Denne kan anvendes til at danne et overblik over, hvor meget en given papkasse er bæredygtig.  
 

Medlem af kundeklub for opdatering af nyheder 

Med et medlemskab af kundeklubben hos Pack2.dk gives der adgang til nyheder inden for produkter og bæredygtighed. Samtidig gives der adgang til eksklusive kampagner og rabatkoder. Udover de almindelige medlemsfordele nyder kunder også glæde af de forskellige tricks og tips til virksomheder, som der deles ud af. Så selvom ens forsendelsesforbrug i en virksomhed synes kontinuerlig, så kan der være både penge og tid at spare ved at få ny viden og råd gennem kundeklubben. Det betaler sig altså at følge med i kundeklubbens nyheder, fordi det kan være lige netop den nye papkasse, som egner sig perfekt til forsendelse af et bestemt varesortiment for det enkelte firma.