barnedåbsgave

Gør dåbsdagen til noget helt specielt


Når familiens nyeste skud på stammen skal døbes, er ønsket altid, at det bliver en helt fantastisk og mindeværdig dag. Det er en dag, der kræver enormt meget forberedelse for barnets forældre, og når den store dag oprinder, håber man at alt lykkes.

Solen skal gerne skinne, gæsterne skal forkæles med lækker mad og hyggelig snak, og de dåbsgaver, der bliver købt, er perfekt udvalgte.

Det hele skal gerne smelte sammen til en stor fuldendt dag, som hele familien vil huske mange år frem.

Dåbsdagen er ikke fuldendt uden den rigtige gave

Som gæst, er ansvarsniveau noget lavere end for forældrene. Man skal sørge for at få tøjet strøget og se godt ud til dåbsfesten, men derudover kræver det ikke så meget andet end godt humør.

Men der er jo selvfølgelig lige de dåbsgaver, der skal købes. Er man heldig, er der fulgt en ønskeseddel med i dåbsinvitationen. Men hvis ikke dette er tilfældet, så må man selv i gang med at lægge hovedet i blød, når der skal udvælges dåbsgaver.

Mangler du inspiration til at købe dåbsgaverne til din næste dåbsfest? Klik videre, og køb dåbsgaver til drenge og piger her. Du kan få masser af inspiration til at købe din næste gave. Så er du sikker på, at du finder frem til de helt rigtige dåbsgaver, det emmer af omtanke, og som kan bringe glæde i familien.

dåb

Gaver der aldrig går af mode

Hvis du ikke rigtig ved, hvad det er, der skal købes til den lille dreng eller pige, så er det oplagt at gå med et klassisk valg. Et godt bud kunne være en stilfuld billedramme, eller en sød lille sparebøsse i sølv. Denne slags dåbsgaver har været et hit i rigtig mange år, og vil være det i mange år frem.

Det er en elegant dåbsgave, som kan blive ved med at pynte, selvom barnet bliver større. Som barnet bliver ældre, vil det kunne kigge på den fine gave, og tænke på sine kære forældre, sine bedsteforældre eller moster og onkel, der har skænket denne smukke gave. En sådan gave vil virkelig kunne vække glade minder til evig tid.

Gør gaven personlig

Når nu dåben er så stor en dag, vil man også rigtig gerne have, at det lige præcis bliver en gave, som kan bruges mange år frem, og som er personlig.

Ved at vælge de klassiske sølvgaver eller en billedramme, har du også mulighed for at gøre gaverne mere personlige med en indgravering.

Når du får indgraveret dine dåbsgaver, giver du dem lige den ekstra dimension af personlighed og omtanke. Der er også mulighed for, ikke kun at få indgraveret barnets navn, men måske også den dato, som man gerne vil huske, eller måske endda en personlig hilsen.

Det tilføjer endnu en dimension af personlig til gaven, hvis du også vælger at få indgraveret en særlig hilsen, eller nogle smukke ord, som kan pryde den skønne dåbsgave.