Strækfolie der holder


Når du skal beskytte dine varer under transport, er det vigtigt, at de er ordentligt beskyttet mod slag, skidt, skarpe kanter og så videre. Her kan det være en god ide at pakke dem ind i holdbart og solidt strækfolie

Dermed er man sikret, at varerne ikke lider overlast under transporten og bliver unødigt beskadiget. Der kan her både være tale om større ting såsom paller eller mindre ting, der leveres via en webshop.

Vælg den rigtige størrelse strækfilm   

Når du sender en vare, der har brug for at blive emballeret i strækfolie, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige størrelse til varen. Når du vælger den rigtige størrelse, er du sikret, at varen ikke bliver beskadiget, fordi strækfolien enten danner for meget mellemrum eller sidder for stramt. Mål derfor dine varer op, og køb derefter enten transparent eller sort strækfilm, der er håndstrækfilm eller maskinstrækfilm. Håndstrækfilmen er til manuelt brug, hvor maskinestrækfilmen er til maskiner. Har du en mindre vare, er der også mulighed for at vælge ministrækfilm, der kan bruges fint til forskellige mindre produkter. 

Spar mange penge med strækfolie      

Når man har en virksomhed, der lever af eksport eller import, og/eller leverer varer til kunderne via en webshopløsning, er det helt essentielt at kunne pakke varerne forsvarligt og sikkert ind i strækfilm. Dette bevirker, at der er meget større chance for, at de når hele og uskadte frem, hvilket igen gør, at din virksomhed ikke skal til at erstatte eventuelle beskadigede varer. Dermed sikrer man sig, at virksomheden sparer en masse penge på erstattede varer samt ny levering af nye produkter eller varer. Strækfolie er dermed en rigtig god forsikring for og investering i din virksomheds økonomi og dine kunders tilfredshed.

En bæredygtig løsning

Når man emballerer sine varer i strækfilm, er der samtidig en god sidegevinst ved det, fordi man sparer en masse transport og CO2 udslip ved, at man ikke skal levere en ny vare til de kunder, der i første omgang fik en beskadiget vare. Dette gør, at man også er mere bæredygtig som virksomhed, fordi man sikrer sig, at man arbejder med det laveste CO2 udslip, som er muligt. Dette er noget, som flere og flere kunder og andre virksomheder også ser som et kvalitetsstempel ved virksomheden.

Strækfilm, der holder

Strækfilm er meget slidstærkt og holdbart, hvilket gør, at man kan være helt rolig, når man bruger det til at sikre sine produkter og varer med. Vælger man den transparente model, er det en fordel, fordi man her kan se, hvilken vare, man transporterer. Der er også mulighed for at vælge den sorte model, der giver et mere privat og anonymt udseende, hvilket også kan være en fordel i nogle tilfælde. Det kan være en fordel i tilfælde, hvor varen ikke tåler så meget lys. Har man brug for ekstra beskyttelse til varerne, kan man også pakke dem ind i bølgepap, der omslutter varen på en sikker og forsvarlig måde. Hermed har man dobbeltsikret, at der ikke sker noget med varen.