design lamper

Pep din belysning op

Der er mange måder at lave god belysning på, men det er ikke alle der forstår at mestre kunsten af vælge de rigtige lamper. Der er mange der slet ikke ved hvor mange muligheder der findes indenfor belysning, men det er vigtigt at du danner dig et overblik før du giver dig i kast med at få belyst dit hus helt. Her gør du dig selv en bjørnetjeneste hvis ikke du køber en lækker designerlampe. Her er det lækrest at vælge kvalitet og skønhed. Du kan skaffe mange lækre lamper i dansk design på Elministeren.dk. her finder du et bredt udvalg, der er altså noget for enhver smag, så mon ikke også du kan finde noget? 

Vælg den rigtige lampe til dig 

Når du skal vælge lampe, er det vigtigste at tænke over hvor i hjemmet den skal placeres, altså hvilken funktion den skal udfylde. Leder du efter en spisebordslampe, er det altså vigtigt at tænke på at vælge en lampe der lyser mindre kraftigt, altså ikke en der blænder en når man sidder ved bordet. Derimod leder du efter en lampe med noget behageligt dæmpet lys, som er godt at spise til. Omvendt skal du huske at have fokus på den kraftige belysning hvis du leder efter en lampe der skal lyse et helt rum op. Det kan være en god ide at se på hvilke slags pærer det er meningen der skal bruges i lampen. Dette kan være et godt præg til hvilken slags lampe den ville fungere godt som. Særligt hvor mange watt det er meningen pæreren skal have, har meget at skulle have sagt. 

Det design gør ved et hjem 

Der er mange måder hvorpå design kan gøre dit hjem til et rare sted at være. Design spiller en rolle når det kommer til at bringe elegance ind i hjemmet. Særligt sammen med andre lækre møbler er det godt med noget design. Det nordisk, og særlig dansk design, er at det sammen med det lækre design bringer den klassiske danske hygge med sig. Når vi tænker på gode stunder, bliver de kun bedre i smukke omgivelser, som fx dansk design. Når dette bringes ind i hjemmet, smitter det lækre design af på alt og alle i hjemmet. Dine andre møbler bliver altså også badet i designets lækre lys. Det er en god måde at gøre noget grundlæggende godt for det sted hvor du bor.  

Din arv – dansk design 

Som dansker er historien om det lækre design en del af din kulturarv. Det er en del af den danske selvforståelse, at vi er en nation der er innovativ og kreativ. Vi i Danmark forstår minimalisme og elegance som ingen andre. Det er noget af det som vi er bedst til, det er et udtryk for vores identitet som frit tænkende individer, derfor er det vigtigt at støtte op om design som vores fælles arv. Noget af den stærke lim der binder os sammen. De mange designere som kommer før os er noget der kan inspirere i hverdagen, sådan at vi alle får kvaliteten helt tæt på.