Løbehjul børn

Løbehjul er blevet populært blandt de unge- Skal dit barn have et?

Løbehjul er på det seneste blevet enormt populært blandt børn og unge. Det kan der være mange grunde til. For nogle er løbehjulet spændende, fordi de kan bruge tid og energi på at efterligne de seje tricks, de har set online. For andre handler det mere om at suse afsted i nabolaget med vinden i håret. Alt afhængigt af, hvad interessen er, kræver det vidt forskellige løbehjul.

Giv dit barn et løbehjul med store hjul

Hvis dit barn altså siger, at de ønsker sig et løbehjul, kan du med fordel spørge mere ind. Hvorfor gør de det? Hvordan vil de gerne bruge det? Hvis de siger, at de gerne vil suse rundt med vennerne, så er et løbehjul med store hjul det oplagte valg. Et løbehjul med store hjul har nemlig langt nemmere ved at køre på ujævnt materiale. Det er altså ikke så nemt at mærke det, hvis der er revner i asfalten. Afhængigt af løbehjulet, vil et løbehjul med store hjul sågar kunne køre på grusvej.

På den måde fungerer et løbehjul med store hjul altså bedst som et dedikeret transport-løbehjul. Derfor er mange løbehjul med store hjul også forholdsvist lette og spinkle i deres konstruktion. Det gør dem nemlig betragteligt nemmere at transportere rundt. Hvis dit barn for eksempel gerne vil have sit løbehjul med store hjul med i bussen, er det ganske nemt. Så kan det tilmed vise sig, at de tager løbehjulet hjem fra skole. Det er nemlig en af de mange fordele ved at give sit barn et løbehjul. I disse digitale tider, er det nemlig altid godt at have legetøj, der opfordrer til aktiv, udendørs leg.

Løbehjul børn

Eller et trickløbehjul?

Det samme gør andre typer løbehjul. Det er nemlig ikke alle børn, der drømmer om et løbehjul med store hjul. Nogle drømmer nærmere om et såkaldt trickløbehjul. Trickløbehjul  har for det børste væsentligt mindre hjul, og et til gengæld bygget af kompakt metal.

Det betyder også, at det gør væsentligt mere ond, hvis man kommer til at svinge det over skinnebenet. Generelt er trickløbehjul derfor for lidt ældre børn, der ved hvordan de passer på, og som har disciplin til at blive ved med at øve tricks. Takket være konstruktionen af et trickløbehjul er det nemlig oplagt til at lave tricks såsom hop og spins. Hvis det er den slags dit barn drømmer om, skal de selvfølgelig have et trickløbehjul.

Løbehjulet- En god gave for alle parter

Lige meget om du ende med at give dit barn et trickløbehjul eller et løbehjul med store hjul, er det dog en god gave for jer begge to. Dit barn får noget, de har ønsket sig og kan nu have det sjovt med vennerne. Du får til gengæld langt nemmere ved at sende dit barn ud for at lege. De kan jo bare tage en tur på løbehjulet.