psykoterapi København

Få hjælp igennem psykoterapi i København

Det er helt sikkert at alle vil komme til at gå igennem en masse i deres liv, og stor del af det vil være hårdt og tærende for en. Det kan være helt vildt forskelligt fra person til person, hvordan man reagere, takler eller kommer igennem de udfordringer man får. Nogle kan gå nem med stress eller depression, eller får angst, og andre får måske ikke decideret nogle af disse ting, men det betyder heller ikke at de så bare er okay, og ikke har brug for hjælp overhovedet.  

Vi har alle brug for hjælp nogle gange, og det er helt sikkert, at psykoterapi er noget som der kan hjælpe alle mennesker. Selvfølgelig er det noget som man skal være klar til at tage imod, men alle kan i hvert fald få gavn af det når de er klar til det. Så hvis du føler at det er dig, som er klar til at få den hjælp som du har brug for, kan din mulighed for at få denne, meget vel være psykoterapi København – derfor skal du vælge The Praxis

The Praxis til psykoterapi og parterapi 

Psykoterapi i København kan foregå hos The Praxis, som er en virksomhed, stiftede af psykoterapeuten Cirkeline Volder. Hun blev uddannet på Kempler Instituttet, og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Hos hende bliver der talt om det der sker i dit liv, og det som påvirker dig. Der er fokus på nutiden, og hvad der sker hos og inde i dig. Hos The Praxis bruges der forskellige terapi og metoder som: Gestaltterapi, eksistentiel og humanistisk psykoterapi, emotionsfokuseret parterapi (EFT) og fænomenologisk terapi. Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening, kan du stole trygt på at der er styr på arbejdet i The Praxis. Med titlen MPF, er Cirkeline Volder en kvalitetsstemplet psykoterapeut, med en garanti på hendes evner inde for området, og på at hun kan hjælpe dig med det som du har brug for inden for dette område. Der er altså masser af gode grunde til at gå til psykoterapi i København her.  

Der er mulighed for at blive set som den du er, og blive hjulpet og støttet, med en ærlig feedback. Du kan her lære dig selv og dine behov bedre at kende, såvel som dine forsvarsmekanismer og handlemønstre. Du kan også få hjælp til at bryde mønstre og vaner, og en følelse af større frihed igennem flere muligheder og handlinger. Det er en måde at hjælpe dig af med en facade, hvis du har opstillet en facade af nogen som du måske ikke helt er, og kan lære at forstå dig selv bedre. Derudover for du hjælp til at finde hvad du har brug for her og nu, og hvordan du bruger de redskaber som du får. Altså kan psykoterapi København, være den mulighed og hjælp som du har brug, eller som du måske ikke vidste at du havde brug for. Vi står alle overfor nogle store problemer i livet, og her kan du få hjælp.