mobilhegn

Lav jeres egen havefest

Der har været mange koncerter og festivaler, som er blevet aflyst i år pga. corona pandemien. Man kan derfor mangle noget godt musik og god stemning. Restriktionerne er lempet, så derfor kan man med fordel lave sin egen gadefest for hele gaden, hvor der kommer noget godt livemusik og der serveres øl fra fad. Man kan leje sig til meget udstyr, men man kan også købe sig til noget af det, så man kan holde havefester igen og igen.  

En god musiker 

Når man skal holde en havefest med koncertoplevelse, så skal man først og fremmest finde en god musiker, der kan komme og spille. Det kan være en lokal musiker, man ved gør det godt, men det kan også være en af de mere kendte. Det kan godt være en god idé at være ude i god tid, da I eventuelt ikke er de eneste, der har fået denne geniale idé. Finder du en lokal musiker vil det typisk være noget nemmere, da nogle af de større sangere fra tid til anden deltager i andre arrangementer såsom diverse sommerspil sommeren over.  

Hav udstyret i orden 

Hvis man holder havefesten på et større areal i byen såsom et fællesareal for hele gaden, så kan det være en god idé, at man sørger for lidt afskærmning. Det kan f.eks. være hen til nogle toiletbåse, så man danner en toiletkø, eller foran scenen. Her kan man med fordel bruge et mobilhegn leje, som man kan stille op hvor som helst. Mobilhegn er så store, at det vil være vanskeligt at have dem stående i tilfælde af, at man holder en havefest med koncert igen året efter. Derfor kan man med fordel leje sig til mobil hegnet, så man ikke skal opbevare dem vinteren over. Noget af det man også skal have styr på er f.eks. lyden. Her kan man med fordel købe et neutrik stik, som kan klare kraftige mængder strøm, hvilket er en stor fordel, så lyden ikke pludselig står af. Derudover kan man med fordel opstille en scene, så man får den rigtige koncert følelse. Det kan man alt sammen leje sig til, og hvis man er en del af en stor gade, så kan man gå sammen om at dække udgifterne.  

Drikkevarer er vigtigt, for at få den rigtige stemning 

Det er så vigtigt, at der dannes en god stemning ved den koncertoplevelse, man gerne vil skabe. Man kan derfor med fordel leje sig til et fadølsanlæg, så man kan drikke sig til den gode stemning. Man kan også sørge for andre drikkevarer hvilket med fordel kan købes som store flasker, eller hvis man vil gøre det sjovere, så kan man købe små enkelt shots i rør. Hvis det er sommer og godt vejr, kan man også med fordel leje en slush ice maskine. Så er der både noget til børn og voksne. Børnene kan få ren slush ice, og de voksne kan hælde alkohol i såsom vodka.