mand får taget blodtryk

Tag del i din sundhed

Rigtig mange danskere går rundt med et for højt blodtryk. Mange går endda rundt med det, uden overhovedet at vide det. Det er ikke nødvendigvis noget man kan mærke, men det kan have alvorlige konsekvenser, hvis ikke der bliver gjort noget ved et forhøjet blodtryk.

Vil du selv være med til aktivt at tage del i din sundhed. Så gå ind på https://www.homecare.dk/, og få bestilt en godkendt blodtryksmåler.

Få styr på dit blodtryk

Der er mange ting vi selv kan gøre for at påvirke blodtrykket. Vi hører konstant om sund varieret kost, mere motion og mindre stress, som det effektive middel mod et for højt blodtryk. Men når nu du går i gang med den sunde nye livsstil, ville det så ikke også være rart, selv at kunne følge med i resultaterne?

Med en blodtryksmåler i skuffen, har du altid mulighed for at tage en hurtig måling, og se hvordan det går med dit blodtryk. Det giver dig den nødvendige viden til at lave noget om, hvis det bliver ved med at være for højt. En blodtryksmåler kan også være med til at synliggøre, at alle de gode ændringer du har foretaget, de rent faktisk virker.

En blodtryksmåler er ikke kun et redskab, der bruges af lægerne til at stille diagnoser. Det er i lige så høj grad et redskab, som du selv kan bruge til at monitorere din sundhedstilstand. Ligesom man ville bruge en badevægt til at holde øje med vægten.

hvid blodtryksmåler

Bekvemt supplement til lægekonsultationen

Har man fået konstateret forhøjet blodtryk, er det selvfølgeligt vigtigt, at man taler med sin praktiserende læge. Det er også vigtigt at overholde de kontroller, der må forekomme hos lægen, selvom man selv foretager blodtryksmålinger derhjemme.

Men at have en blodtryksmåler i sit eget hjem, er et rigtigt godt supplement til de lægelige vurderinger. Det er også med til at give en følelse af, at man selv er i kontrol, og selv gør noget for at bedre sin situation.

Hvis du vil være sikker på at kunne foretage målinger, der er nøjagtige, så kig efter en blodtryksmåler, der har de rette godkendelser. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og når det kommer til vores helbred, kan det betale sig at investere lidt flere penge i en blodtryksmåler af en ordentlig kvalitet.

Let at have med på ferien

En blodtryksmåler er ikke et kæmpemæssigt apparat, der kræver en masse plads. Den fylder ikke særligt meget, og den er nem at få plads til i en skuffe på badeværelset eller i soveværelset. Derfor er den også super nem at have med på farten.

Det kan f.eks. være rart at kunne tage blodtryksmåleren med på ferien. Det er ikke på den hyggelige familieferie, at man gider at bekymre sig om helbredet. Men med blodtryksmåleren lige ved hånden, kan du nemt monitorere at alt går, som det skal. Så kan du stadig følge dit helbred, selvom familien er taget en måned i sommerhus.