smartwatch på person

Mange muligheder med et Android smartwatch

Der var engang, hvor urer blot var noget, vi brugte til at fortælle, hvad klokken var og lave aftaler ud fra det. Tiderne er skiftet, og teknologien har udviklet sig enormt, siden vi begyndte at gå med uret. Nu har vi blandt andet vores smartphones. Skønt armbåndsurer stadig besidder en modekorrekt symbolik, så er der flere og flere, der har fundet de mange praktiske fordele ved at rende rundt med et smartwatch.

Et smartwatch har nemlig så mange potentielle funktioner i sig, at uanset hvor modekorrekt et almindeligt armbåndsur kan være, så vil smartwatch stadig stå og blære sig med tilråb om ”kan du gøre det her?”

Gode og dårlige vaner

Og hvad er det så præcist et android smartwatch kan, som det elsker at blære sig med? Sprinter man hurtig forbi en https://mysmartwatch.dk/ vil man kunne se de mange eksempler på ure med både pulsmåler, skridttæller osv. Alle disse ting lægger op til, at du kan begynde at vinde dig nogle gode vaner. Skridttælleren alene kan give dig motivationen til at opnå et højere tal, sætte dine personlige rekorder og blive mere aktiv.

En af de ting, som gør at et smartwatch er smart, er også, at man får en fornemmelse af, at udviklerne ved, hvordan det er at være menneske. Som det blev nævnt, så har mange fået denne her tendens til at sidde med sin mobiltelefon, bruge den til at tjekke klokken, kigge efter om vi har fået beskeder, og det er ikke så velset blandt chefer og kunder. Det er en vane, vi har fået os at skulle kigge på vores mobiler, men et smartwatch kan også indeholder apps, så du kan stå og se helt professionel ud på jobbet, mens du tjekker dine beskeder fra de sociale medier.

smartwatch på arm

Ude i mørket

Visse ure har ganske vist fået det indbygget i sig, at viserne har de her selvlysende overflader, således at du i de mørke vinteraftner eller om natten svagt kan ane, hvad klokken er. Problemet er netop, at du kun svagt kan ane det, og det betyder også, at du lettere kan tage fejl.

Det display der er i et android smartwatch vil lyse op så du langt nemmere vil kunne følge med i tiden. Særligt i vinteren er dette jo en vigtig ting. Det bliver tidligere mørkt. Det er dårligt nået at blive aften, før vi har et nattemørke, og ligeledes om morgenen er solen kun på vej op, når vi møder på jobbet, så der er de her mange mørke timer, hvor vi stadig er afhængig af at vide, hvad klokken er.

For slet ikke at tale om når vi har travlt. Hvis du står i toget og skal hen til en bus eller et andet tog, så har du ikke tid til at fumle med lommer og mobil, kigge nøje på skidtet og fumle igen for at få den tilbage i lommen mens toget åbner. Der kan du bare smøge ærmet op og tjekke både beskeder, klokke og det hele; det er langt mere praktisk.