boligtilbehør

Inspiration til indretningen af din stue  

Stuen er et rum i din bolig, der oser af muligheder. De mange muligheder kan dog gøre det udfordrende at tage en beslutning omkring, hvordan stuen skal indrettes. Uanset om din dagligstue er lille eller stor skal stuen været et rum, der skaber ro og hygge i hverdagene, men også kan give plads til samvær og fester, når tiden byder sig. Nedenfor kan du finde inspiration og idéer til, hvordan du kan få indrettet din stue på den bedste måde. 

Vælg en overordnet stil for din stue 

Inden du begynder at købe møbler og indrette din stue, er det en god idé at sætte dig ned og tænke over, hvilken stil du ønsker din stue skal emme af. Den stil du vælger til rummet kan hjælpe dig med at vælge de helt rigtige farver til væggene, møbler og nipsting til rummet, som alle kan bidrage til at skabe den stemning du går og drømmer om. Når du leder efter det boliginteriør, der skal placeres i stuen, kan især det boligtilbehør du vælger til rummet hjælpe med at give det sidste touch og sørge for at din stue får den helt rigtige stil. For at ramme præcis den stil du ønsker er det en god idé at have fokus på detaljerne. Du kan eksempelvis pifte din stue op med nipsting, tæpper og pyntepuder, der passer ind i den stil du prøver at ramme.  

Bind rummene sammen med boligtilbehør  

Når du vælger en stil til din stue kan du overveje om indretningen i rummet skal matche med resten af indretningen i din bolig, eller om du ønsker, at din stue skal være en helt annerledes oplevelse end de andre rum. Ønsker du, at din stue skal passe ind i indretningen af resten af huset kan du købe boligtilbehør, der passer sammen med de andre rum, og på den måde binde dit boliginteriør fra de andre rum sammen med det du har udvalgt til din stue. Ved eksempelvis at købe boliginteriør og boligtilbehør i de farver du har brugt i indretningen af de andre rum, kan du få skabt en rød tråd mellem de resterende rum i din bolig.  

Del din stue op i forskellige zoner 

Stuen er ofte et af de største rum i en bolig, og derfor bliver stuen tit husets samlingssted. Dette betyder, at din stue ofte skal kunne rumme flere forskellige funktioner, og kunne danne ramme for den rolige hverdag og de mere festlige arrangementer for din omgangskreds og familie. Ønsker man, at stuen skal have plads til det hele kan det være svært at indrette rummet. En måde at skabe plads til stuens mange funktioner på, er ved at opdele din stue i zoner. At zoneopdele din stue kan gøre et stort rum mere hyggeligt, og hjælpe med at få udnyttet alle dine kvadratmeter mere optimalt. Ønsker du at dele din stue op zoner kan dit boliginteriør hjælpe dig. Ved eksempelvis at placere noget af dit boliginteriør eller boligtilbehør ud fra væggene kan du lettere få skabt denne opdeling i din stue.