Trixie

Aktiver dit kæledyr

Har du et kæledyr, så er et godt fif at aktivere det. Du har valgt at få det dyr som kæledyr. Du har bestemt, at det skal bo hos dig og tilbringe sit liv hos dig. Så er det mindste, du kan gøre at give dyret et godt og spændende liv.

Det handler ikke bare om at tage dyret til dyrlæge, når der er noget galt. Det handler mindst lige så meget om hverdagen. Du bør sørge for, at dit kæledyr har en interessant hverdag og at der sker noget.

Så hvilken slags kæledyr har du? Hvad gør du for at aktivere det? Hvad har du brug for til den aktivering?

Næsten uanset dit kæledyrs art vil du kunne finde udstyr og inspiration i udvalget fra Trixie.

Trixie

Artsspecifik aktivering

Det er vigtigt, at du husker, hvilken slags dyr du har. Du bør nemlig give det en aktivering, som er artsspecifik. Det går ikke, at du prøver at aktivere din kanariefugl med et stykke hundelegetøj. Det giver lidt sig selv, men det er vigtigt at tænke på.

Du bør finde noget legetøj, som er godt til lige præcis den slags dyr, du har. Det skal være noget, som passer størrelsesmæssigt. Det skal også være noget, der giver en aktivering, der passer til dit dyrs art.

Du har gode chancer, hvis du kigger på Trixie dyreudstyr. Der er et stort udvalg. Hos Trixie kan du finde udstyr til mange forskellige slags dyr. Og det er ikke kun udstyr til aktivering. Det er også til pasning og pleje.

Brug dine penge rigtigt

Når du har et kæledyr, er det vigtigt med aktivering. Det er også vigtigt, at du kan tage det til dyrlægen, når der er noget galt. Et dyrlægebesøg er ikke billigt, så det skal der være penge til.

Brug ikke alle dine penge på fint og dyrt udstyr, så der slet ikke er råd til dyrlægebesøg. Dit kæledyr kan ikke se forskel på det dyreste mærkelegetøj og noget, der ligger i den billigere ende som det fra Trixie. Det handler ikke om prisen på legetøjet.

Køb fornuftigt og prisbevidst. Trixie har gode produkter til lave priser. I det store udvalg kan du måske finde alt, du skal bruge til dit kæledyr. Og du køber dig ikke helt fattig i det.

Trixie

Firmaet Trixie startede i Tyskland for mere end 40 år siden. De har altså stor erfaring med at fremstille udstyr til kæledyr. De har også et udvalg på flere tusinde forskellige varer. Derfor er det et smart fif at kigge på Trixie udstyr. Du kan nemlig finde alt det, du har brug for ét sted.

Hos Trixie laver de ikke kun udstyr til en slags kæledyr. Du kan finde ting til din hund og kat, din kanin, dit marsvin og din hamster, din fugl, dit krybdyr, dine fisk og endnu flere dyr. Udvalget er kæmpe. Så har du et kæledyr, så kig efter Trixie. Det gør det nemt for dig at finde det hele og noget artsspecifikt – og endda til en god pris.