stripper odense

Mangler du idéer til den fedeste polterabend – her er 4 fifs til at planlægge den bedste dag

Der skal planlægges polterabend, noget der ofte er vildt fedt at være med til, men det er også en opgave, der kræver en masse planlægning og idéer til, hvad der skal foregå i løbet af dagen. Måske er det ikke så nemt, som man indledende havde regnet med, men heldigvis er der hjælp at hente. For her kommer 4 fifs til at lave et fedt program for dagen.

Væk med principper og hyr en stripper

Til en polterabend hører der sig en stripper, også selvom vi i dag skriver 2022. Det er som regel noget der for alvor kan sparke gang i en fest. Det plejer at være en hylende morsom oplevelse, både for dagens hovedperson, men især også for alle de andre deltagere, der får lov til at se med fra siden. Selvfølgelig skal man være sikker på, at gommen ikke føler, det er for grænseoverskridende, inden man vælger at booke en stripper. Men for de fleste vil det være en sjov oplevelse, selvom det kan være en lille smule grænseoverskridende. Er du fra Odense eller omegn, så ser her muligheder her for stripper Odense.

Det behøver ikke være total mandehørm

En idé mange har om en polterabend er, at det skal være med fuldt drøn på, og der skal være nok så mange maskuline aktiviteter. Hvis det er, hvad gommen er til, så gør det da for guds skyld, men hvis han derimod er mere nede på jorden, så findes der mange andre muligheder. Eventuelt kunne man planlægge, at man samledes på et bryghus, hvor man havde arrangeret, at man skulle smage en masse forskellige specialøl. Det kunne også være forskellige vine for den sags skyld, hvis han er mere til det. Her er der også plads til, at man kan få snakket sammen og få et lille pusterum mellem dagens mange aktiviteter.

Teambuilding skaber en sammentømret gruppe

Til en polterabend vil der ofte være personer fra forskellige dele af gommens omgangskreds samlet. Det kan betyde personer i forskellige aldre og fra forskellige dele af landet, som måske ikke umiddelbart kender hinanden. Derfor kan det være en rigtig god idé at indlægge en teambuilding-øvelse, hvor man skal arbejde sammen og kan grine med hinanden, imens man løser en opgave. Det gør som regel resten af dagen meget sjovere, idet alle hurtigt føler, at de har et kendskab til hinanden. Hvad øvelsen går ud på er mindre vigtigt, det vigtigste er, at alle bliver inddraget undervejs.

Tal med arrangøren af brudens polterabend

Hvis gommen og bruden har polterabend samme dag, vil det være en mulighed, at man hen på aftenen slår de to polterabender sammen til én. Det kan være superhyggeligt og være med til at bringe et friskt pust til begge selskaber. Det er også en oplagt mulighed for, at folk kan nå at lære hinanden at kende lidt bedre inden brylluppet, hvilket plejer at medvirke til en ekstra festlig aften.