køb af fadølsanlæg privat

Elsker du også at holde fest, så skal der frisk fadøl på bordet

Hvorfor skal det være sådan, at du skal gå på en bar for at få frisk fadøl? Sagen er den, at du kan klare det helt selv, hjemme i din egen stue! 

Det er endda relativt nemt at sætte det op selv, for ikke at tale om at det er rimeligt intuitivt at koble fadene til, hvilket vil sige, at du kan servere lige præcis det øl, du gerne vil have, og du kan koble en hvilken som helst øl til. 

Det der er din fordel ved at have et fadølsanlæg til hjemmebrug, det er at det er let, det er småt og det er nemt at bruge, specielt i modsætning til de store anlæg. 

Få frisk fadøl til enhver lejlighed 

Når vi snakker køb af fadølsanlæg til privat brug, så er det overraskende billigt, og tænk på hvor nemt det er at transportere en fustage, i forhold til at skulle håndtere kasser og flasker. 

Når det så bliver sommer, kan du have gæster på besøg og byde dem på et glas koldt øl frisk fra hanen, det kan endda gøres som en overraskelse. 

Ud over det, så kan du medbringe anlægget til alle steder ude i byen, hvor der skal frisk øl til, også fordi anlægget ikke skal bruge co2, men fungerer alene via en simpel indbygget luftkompressor. 

Der er ingen, der siger, at I skal nøjes med at drikke en slags øl, hvis du har 2 eller 3 forskellige, så kan du skifte fustage undervejs, og på den måde kan I komme til at drikke mere end en slags øl. 

Men du behøver ikke skifte fustage undervejs, for der findes anlæg med mere end en hane, så hvis du gerne vil have koblet to eller flere øl på fast, så kan du sagtens det, og en ekstra hane på anlægget koster ikke forholdsmæssigt mere i indkøb. 

Bryg din egen øl i stedet for at servere konsumøl 

Det siges, at hvis man vil have gjort noget ordentligt, så skal man gøre det selv, og det gælder også for øl, hvor du skal leve med at du kan få det øl som andre mener det skal smage, men hvorfor ikke være herre over det også? 

Grundlæggende består øl af vand, malt, humle og gær, hvor det gælder om at sætte det sammen på den måde der passer dig, mæske, humlekoge, gære og lagre, hvorefter det skal på fad, men derfra fungerer det lige som al anden øl, du har bare lavet det selv, med de fordele det indebærer. 

Forskellen er bare at i kraft af at du selv har lavet det, så styrer du selv smag, farve og alkoholprocent på øllet, men dermed også ansvaret for at det smager godt. 

Hvis du ikke ved hvordan du skal starte, så findes der ekstrakt sæt der er nemme at starte op på, hvor du så derefter kan gå all-grain, som det hedder, og som dækker over at du laver alle dele af processen selv, specielt mæskningen.