badeværelsesfliser

Smukke fliser til dit badeværelse


Drømmer du om et nyt udseende i dit badeværelse, så er det bestemt værd at gøre dig overvejelser som noget af det første; om hvilke fliser, der skal pynte på væggene sammen med resten af interiøret.

Fliser har stor betydning for det æstetiske look i dit badeværelse og oftest et godt sted at starte i planlægningen af en renovering. Dertil skal man huske, at når de først sidder der, så kan det være et stort arbejde at pille dem ned igen.  Og det ville jo være ærgerligt, hvis det kom så vidt også rent økonomisk. For fliser kan være en dyr udgift, men også en vigtig investering i et smukt badeværelse. 

Et godt råd til indretning

Nedfæld ønsker og ideer. Tag evt. billeder. På den måde skaber du dig et overblik over dit kommende badeværelse, men du kan selvfølgelig også kontakte en fagspecialist eller indretningskonsulent, som kan vejlede dig mere specifikt. De har oftest mange års erfaring, så det kan være penge, som i sidste ende kan være givet rigtig godt ud, også hvis du har er i tvivl eller har spørgsmål vedr. dit endelige projekt.

Dertil kan det være en rigtig god ide, først at lade sig inspirere. Idet i dag er badeværelser oftest meget unikke rum, hvor ens personlighed flettes ind i indretningen; i smukke valg, temaer som relax, hvor naturen dertil trækkes ind i rummet og mulighederne herfor er rigtig mange.

https://www.badogfliser.dk/ kan du drømme frit, men måske kan din drøm gå i opfyldelse om et nyt badeværelse med virkelige smukke fliser. Udbuddet her er udsøgt. Dertil med masser af inspiration af farver, stenarter og ikke mindst stilarter.

mosaik fliser

Skab unikke løsninger

Kombinationer af farver og stenarter kan også være en unik løsning, idet nogle fliser er bedre til at tackle kalk rent udseendemæssigt. Også noget du bør have med i dine overvejelser og plejen heraf. Men dertil er naturlige stenarter tidsløse, hvilket du også bør indtænke i dit projekt. Men igen er man til farver, så kan kombinationer f.eks. aquafarver samt stenarter være yderst smukke sammensætninger og være med til at sætte dit eget personlige og ja afslappende præg.

Få råd til det hele

Det vigtigste er dog for at komme i gang, at du har lagt dig et realistisk budget, for at komme i mål. Og hvis din økonomi ikke svarer til hele drømmen, så kan du måske genbruge nogle ting fra dit gamle badeværelse, eller lave Gør det selv-møbler, hvilket også kan være unikt. Noget kan du måske gøre selv eller ja ligefrem lære. Der er masser af inspiration fra Gør-det-selv sider, så det kan du også undersøge forinden.

Du bør dog altid tage højde for, at der kan opstå skjulte udgifter f.eks. installationer, fugt m.m., som man ikke altid kan være forberedt på inden en renovering, især hvis dit badeværelse er af ældre dato. Men at have en plan er altid en god begyndelse, som dertil kan ændres undervejs.

Men tag afsæt i valg af fliserne, så er du oftest godt begyndt på din drøm.