sengerammer

Indret dit soveværelse og køb en sengeramme hos Sengespecialisten

Sengerammer løfter sengen i udtryk og design. Du kan vælge en sengeramme, der passer ind i din boligstil og smag og indrette soveværelset, så det bliver flot og enkelt. Hos Sengespecialisten har de et stort udvalg af sengerammer. Du kan kombinere sengerammerne med forskellige typer senge, og Sengespecialisten står klar til at vejlede dig i, hvilken sengeramme du skal vælge. Se de forskellige sengerammer hos Sengespecialisten her: https://www.sengespecialisten.dk/tilbehor/tilbehor-til-sengen/sengerammer

Få gode råd til at vælge sengeramme 

Hos Sengespecialisten kan du få sengerammer både i metal og massivt træ. Fordelen er, at disse sengerammer holder i mange år, selvom du måske skifter madrassen ud undervejs. Hvis din seng ikke har standardmål, kan du også få specialbygget en sengeramme på nogle modeller, så den passer præcist til din madras eller madrasser, hvis det er en dobbeltseng. Du kan altid spørge Sengespecialisten, som kan give dig gode råd til at vælge den rette sengeramme.  

Hvilken farve sengeramme skal du vælge? 

Sengespecialisten har flere forskellige sengerammer. Du kan få sengerammer i hvid, sort eller bøg, som passer ind i de fleste soveværelser. Alle sengerammer har et enkelt og minimalistisk udtryk, der giver soveværelset et moderne look. Når du har en sengeramme i enkelt og minimalistisk design, er det nemt for dig at peppe soveværelset op med valg af sengelinned i forskellige farver, hvis du ønsker det. Sengerammen sætter ikke kun en flot ramme på sengen men også i hele soveværelset. Så vælg en sengeramme i en enkel farve som hvid, sort eller bøg, der passer bedst ind til den øvrige indretning i soveværelset.  

Hvilke madrasser passer til sengerammer fra Sengespecialisten? 

Sengespecialisten har sammensat mange madrasser med sengerammer, så du kan købe en ny seng med madras og ramme på en gang og ikke skal tænke på at få det til at passe sammen. Du kan også selv vælge en madras til din sengeramme, men så er det altid en god idé at få vejledning af Sengespecialisten, så du er sikker på, at madras og sengeramme passer præcist sammen. Endelig kan du vælge en sengeramme, der passer til en boxmadras. Uanset hvilken madras du ønsker til din sengeramme, er det godt at få professionel vejledning af Sengespecialisten. 

Skab fornyelse på børneværelset med en sengeramme 

Hvis dit barn sover på en boxmadras, kan du nemt skabe fornyelse på børneværelset ved at vælge en enkel sengeramme til boxmadrassen. Sengerammen giver et nyt udtryk til sengen – et mere moderne og enkelt design, der kan løfte indretningen fra et børneværelse til et teenageværelse. Så enkelt er det at bruge en sengeramme til at indrette et værelse på ny.  

Køb en sengeramme hos Sengespecialisten 

Sengespecialisten er som navnet antyder specialister i senge. Du kan derfor føle dig tryg ved at gå i Sengespecialisten og få professionel vejledning og råd i alle typer sengerammer og senge. Det kan være en god lejlighed til at få udskiftet hele din seng, når du vælger en ny ramme til den. Spørg om mulighederne hos Sengespecialisten og sov bedre.