sildebensfliser

Har i styr på fliselægning?

Står i overfor en renovering af køkken, badeværelse eller måske bryggers? Har i lyst til at prøve noget nyt, eller måske har i kigget lidt på de trends og de arbejdsmetoder der er populære lige nu. Så bør i måske kigge ind i fliselægning. Det lyder måske ikke så moderne eller trendy, men det at lægge fliser i mønster, ja det er blevet mere om mere populært. Der findes mange måder at give et rum liv og spil, samt skabe en hyggelig stemning, og fliser er en af måderne. Læs derfor meget mere her, om hvad sildebensfliser kan gøre for jeres hus og indretning.

Hvad er sildebensfliser?

Nu sidder du måske og tænker, hvad i al verden er sildebensfliser? Og det er forståeligt. De fleste kender til det der kaldes sildebens mønster. Her er der tale om et mønster hvor eksempelvis trægulv eller flisegulv, lægges således at ingen fliser lægger helt parallelt, men i virkeligheden ligner knoglerne i en sild eller andre små fisk. Det skaber altså det man kan kalde et zigzag mønster. Dette mønster har været enormt populært i mange år, primært i træ. Dette er dog en dyr måde at lægge trægulv, og derfor er det oftest en investering eller noget for de med flere penge. I dag kan du også få sildebens mønster lagt i dine fliser, og dette kan uden tvivl være en god måde, at skabe et afbræk i køkkenet, eller måske skabe smukke flisegulve på dit badeværelse. Du kan læse meget mere om sildebens fliser og den måde de lægges ved at klikke på dette link https://www.flisestudiet.dk/sildebensfliser-inspiration/.

sildebensfliser

Hvor skal du have sildebensfliser?

Det kan, som sagt, være smukt både at lægge sildebensfliser inde på badeværelset. Her kan man altså gøre noget andet, end de ofte store og mere robuste fliser, der lægges herinde. Endvidere kan man lægge et smukt, træ-lignende, sildebens flisegulv inde i køkkenet. Det er en måde at slippe for trægulvet, men stadig få looket og varmen fra et trægulv. Man kan også vælge at bruge sildebensfliser, til at skabe en kontrast. Man kan eksempelvis vælge en farvet flise, og lave et mindre udsnit af en væg med sildebensfliser. Det kan eksempelvis være inde i køkkenet, eller måske over håndvasken på badeværelset. Der er altså masser af forskellige muligheder, hvorpå du kan bruge de smukke sildebensfliser. Denne form for fliselægning og dette flisemønster er en smule dyrere end almindelige fliser. Grunden til dette er, at det tager længere tid at lægge disse fliser, da de er mindre og skal lægge sirligt i et smukt motiv. Dette er selvfølgelig noget man skal have in mente, men dermed er det ikke sagt at fliserne er sværere at lægge, det tager blot længere tid. Klik derfor ind på linket ovenfor allerede i dag, og se de mange smukke muligheder sildebensfliserne giver dig. Du kan også ved hjælp af linket, læse meget mere om tiden, prisen og sværhedsgraden af dette flisemønster. Så kom i gang med sildebensmønsteret allerede i dag, og skab et smukt og anderledes hjem.