tag heur ur

Find det helt rette TAG Heuer ur


Du kender måske urmærket TAG Heuer og deres slogan: #DontCrackUnderPressure is much more than a claim: it’s a state of mind. Historien bag TAG Heuer går helt tilbage til 1860, hvor firmaet er grundlagt i Schweiz af Edouard Heuer og først kendt som Uhrenmanufaktur Heuer AG. Grunden til at vi idag kender det som TAG Heuer, skyldes at TAG Group købte sig ind i virksomheden i 1985, og derfor skiftede firmaet navn. TAG Heuer har i dag mere end 150 års erfaring og tilbyder et kæmpe udvalg af ure! Mange af dem kan du finde hos Bonell’s Smykker & Ure i Fields, men hvordan sikrer du, at du får valgt det helt rette ur?

TAG Heuers mange kollektioner 

TAG Heuer har flere serier herunder TAG Heuer Carrera, TAG Heuer Formula 1, TAG Heuer Aquaracer, TAG Heuer Monaco, TAG Heuer Link, TAG Heuer Autavia og Heuer Heritage. Hver serie har en unik rød tråd og alligevel en forskellighed blandt sig. Mange af deres ure kommer i flere variationer af farver og forskellige typer af remme, så du kan finde det ur, der passer til netop din stil. 

eksklusivt ur

Dyk med TAG Heuer Aquaracer

Søger du eksempelvis efter et dykkerur, så er TAG Heuer et oplagt valg. Deres serie TAG Heuer Aquaracer byder på et kæmpe udvalg af dykkerure. Serien er introduceret tilbage i 2004, og har for øje at tilbyde professionelle dykkerure. Alle Aquaracer modellerne er med skruekrone og vandtætte til minimum 200 meter. Der findes et stor udvalg til både mænd og kvinder, og i forskellige stilarter men med den røde tråde til det klassiske Aquaracer look. 

TAG Heuers mange modeller skal opleves, Bonell’s Smykker & Ure har et stort udvalg af deres modeller på lager, så man får mulighed for at prøve de forskellige valg.