mybaser

Den perfekte parasolfod til dig og din familie

Sommervarmen melder sig, og du og din familie ønsker at nyde den – dog kan det blive enormt varmt at rende rundt i sommersolen hele tiden. Her er det en smart og praktisk løsning af investere i en parasol.

Her kan der medfølge parasolfødder, der gør, at du kan sidde i trygt i læ under parasollen og eksempelvis læse en god bog. Et eksempel på en lækker og effektiv parasolfod er parasolfoden fra https://mybaser.dk/. Du kan læse mere om denne parasolfod herunder.

mybaser

Smukt og elegant design

En af fordelene ved parasolfoden fra Baser er, at den har et elegant, smukt og tidsløst design. Parasolfoden er lavet af fine sandsække, der effektivt holder din parasol på plads og sørger for, at selv når der er dårligt vejr og vind, bliver parasollen stående præcis, hvor du har sat den.

Parasolfødderne kommer i en grå/sort farve med diskrete remme. Den neutrale farve blandet med de diskrete remme gør, at du sagtens kan have dem liggende uden at man lægger mærke til dem.

Parasolfødderne fra Baser er relativt bredde, hvilket gør at du kan bruge dem som siddepude, når du vil sidde udenfor og nyde sommervarmen og eksempelvis læse en god bog eller lytte til en skøn podcast. Parasolfødderne kommer i forskellige størrelser med forskellig vægt, alt efter hvilke behov og ønsker man har – det bliver altså ikke meget bedre!

Et bæredygtigt valg

Ikke nok med at parasolfødderne fra Baser er skønne at kigge på med et flot design, og også er gode at sidde på, så er de altså også et bæredygtigt valg. Parasolfoden er nemlig lavet af langtidsholdbare udendørsmaterialer, der som sagt kan holde til stort set al slags vejr. Dette gør også, at du ikke behøver udskifte din parasolfod så ofte, og dette vil skåne klimaet. Faktisk sparer du ved at købe en parasolfod fra Baser klimaet for hele 201,5 kg CO2 i transport!

Parasolfoden fra Baser bliver sendt uden sand. Derved sikres der et minimum af CO2-udledning under transport. Du kan altså sagtens købe den smarte parasolfod fra Baser med god samvittighed!

5-års reservegaranti på din parasolfod

Endnu en af de smarte ting ved at købe en parasolfod fra Baser er, at den har en 5-års reservegaranti. Dette betyder, at hvis en del af din parasolfod går i stykker inden for 5 år, er du automatisk sikret en ny. Hvis uheldet er ude, og en del går i stykker, sørger Baser ganske enkelt for at erstatte den med en ny. Ved bare at erstatte delen, der er i stykker, øger du også produktets levetid gevaldigt, samtidig med, at du at du skåner klimaet – det bliver altså ikke meget lettere.

Når det kommer til gamle reservedele, spiller klima igen en stor rolle. Når en del af din parasolfod er i stykker og ikke kan bruges, bliver den nemlig smeltet om og brugt til at lave nye parasolfødder. Intet går til spilde.