kvinde kend din krop

Den fantastiske dildo: Kvinde kend din krop


De fleste mennesker tilfredsstiller sig selv seksuelt. Mange tilfører sexlegetøj som lidt ekstra krydderi både til sololeg og sammen med en partner.

Sexlegetøj giver mulighed for at tilfredsstille sig selv lige på den måde, man har allermest lyst til. Dildoen har mange år på bagen og er stadig en klassiker den dag i dag. Rigtig mange danske kvinder har en dildo liggende i natbordsskuffen. Det er der mange grunde til.

Dildoen har mange år på bagen

Det er bestemt ikke noget nyt, at mennesket forlyster sig med fallosformede figurer. Faktisk har man i arkæologiske udgravninger af det gamle Rom fundet flere dildoer af sten. Stendildoen havde flere formål, for udover at fungere som sexlegetøj, som vi kender det i dag, så gav den også held. Senere har man benyttet materialer såsom elfenben, kanvas og læder i håbet om at gøre virkeligheden efter.

I slutningen af 1800-tallet opfinder en britisk læge den første vibrator. Den begynder sin tilværelse som et middel mod hysteri, men vibratoren bliver snart udbredt blandt helt almindelige kvinder. I dag kan du få kombinerede vibratorer og dildoer, så der er dobbelt op på nydelse til hende.

bdsm

Teknologiske fremskridt giver nye muligheder

Med materialer såsom plastik og gummi bliver det muligt at fremstille mange ting; heriblandt også dildoen. Med et billigt og medgørligt materiale stikker udviklingen af. I dag kan du få dildoer i et utal af spændende udformninger, størrelser og farver. Se det store udvalg her, hvor du for alvor kan se, hvor stor spændvidde der er indenfor sexlegetøj.

Indenfor de seneste år er sexlegetøjsindustrien blevet ekstra fokuseret på god kvalitet og lækkert design. Teknologien har givet mulighed for at udvikle særlige egenskaber og kvaliteter ved både materialer og design, så der er mange muligheder på markedet den dag i dag.

Udforsk din krop med sexlegetøj

Sexlegetøj er en nem måde, hvorpå du kan lære din krop og lyster bedre at kende på. Som kvinde kan det være lettere at forklare en partner, hvad du kan lide, når du har afprøvet forskellige simuleringer på dig selv.

En dildo gør det let at eksperimentere med penetration og stimulering af dit indvendige g-punkt. Afprøv forskellige vinkler, så du ved, hvordan det føles bedst. En dildovibrator er også god at bruge udvendigt mod klitoris. Test af, hvad der føles bedst for dig, så du er i stand til at kommunikere det videre til en eventuel partner.

Hvilken dildo skal du vælge?

Hvis du skal købe din første dildo, og du er overvældet af mulighederne, så start med en basisudgave. Der er ingen grund til at vælge den største, men gå i stedet efter en god mellemstørrelse. Det er op til dig, om du kan lide et realistisk udseende, eller om den godt må se skulpturel og futuristisk ud.

Med de mange nye lækre designs og kvalitetsprodukter på markedet kan du hurtigt investere mange penge i sexlegetøj. Start med at teste, om du kan lide typen af sexlegetøj, før du går efter den dyreste udgave. På den måde er du sikker på, om du vil få glæde af dit nye legetøj til voksne.