skrivebord valnød

De nyeste trends indenfor kontorindretning

Mangler du nogle idéer til hvordan at du skal indrette dit kontor? Kontoret er en stor del af vores hverdag. Trends kommer og går – også indenfor indretning af kontorlandskaber. Hvis du gerne vil være med på den seneste mode i en verden af omskiftelige kontorartikler, så har vi samlet de nyeste tendenser i denne artikel. Du kan læse videre og blive lidt klogere på hvordan at du får et kontor, som er overensstemmende med tidsånden, samtidig med at det emmer af funktionalitet. Uanset om du skal indrette din arbejdsplads eller en hjemmekontorplads, så er disse tips anvendelige og nemme at implementere, så du kan få den optimale arbejdsplads. 

Et skrivebord i valnød

Skrivebordet er måske det mest essentielle møbel på kontoret. Du bør derfor overveje at få dig et skrivebord i valnød, som både har god funktionalitet, samt æstetiske kvaliteter. Et skrivebord valnød er altså den perfekte løsning, hvis du gerne vil have et både flot, funktionelt og lækkert skrivebord. Man har blandt andet fremstillet et smukt skrivebord i valnød med mange gode detaljer. F.eks. har bordpladen rundede kanter, og det er lavet med to fræsninger, som skaber et specielt og spændende udseende.

Det enkle, men veludtænkte design er nøglen til at værdsætte bordets æstetik. Det har et klassisk look med en traditionel udformning med fire bordben, og derfor passer det godt ind i mange forskellige typer indretning. Det klassiske skaber alsidighed, og det giver stor fleksibilitet for dig i din indretningsproces. Bordet har et luksuriøst udtryk, og det kan med fordel matches med en skrivebordsstol i valnød for et fuldendt look med skrivebordet i valnød. 

skrivebord valnød

Husk ergonomien

På fremtidens kontorer er ergonomi og komfort i højsædet. Vi bruger flere og flere timer foran computeren, og derfor er det vigtigt, at vi samtidig har fokus på at passe på vores kroppe. Der kommer hele tiden nye, ergonomiske løsninger på markedet, og især hæve-sænke-borde er blevet populære for kontorarbejdere, som bruger mange timer foran computeren. Med et hæve-sænke-bord kan man nemt skifte arbejdsposition i løbet af dagen, og på den måde bedre passe på ryggen. Du kan også få en kontorstol med høj ryg og ryglæn, som skaber god komfort. Kontorstole med indbygget “Freeway-motion” kan også bidrage til mere ergonomisk, korrekte stillinger. 

Pladsbesparende elementer

Arbejder du hjemmefra? Flere af os arbejder mere og mere hjemmefra. Særligt ovenpå pandemien er det blevet nødvendigt for mange at indrette hjemmearbejdspladser i deres bolig. Hvis du har brug for at skabe en ny kontorplads i dit hjem, kan det være en god idé at inkorporere nogle pladsbesparende elementer, så du får mest muligt ud af dit nye kontor. Hylder og høje reoler kan være en god måde at få udnyttet pladsen, så du kan udnytte højden til at opbevare f. eks vigtige dokumenter, bøger eller hvad du ellers har brug for på kontoret. Du kan også overveje et skrivebord med indbyggede skuffer, som giver ekstra plads til opbevaring af essentielle kontorgenstande. På den måde har du altid en kuglepen og de vigtigste papirer lige ved hånden – uden at de behøver at ligge fremme og rode på bordet.