https://casanovafurniture.dk/produkter/1364-montana/

Dansk elegant og tidløst møbeldesign

Hvis man er på udkig efter nye møbler, kan man ikke gå meget galt i byen med den helt klassiske dansk designede Montana Møbler. Siden starten af 1980’erne har møblerne fra Montana mærket været en fast del af møblementet hjemme hos rigtig mange danskere, der har haft glæde af ikke blot det flotte, tidløse design, men også det funktionelle og praktiske, der gør det muligt at kombinere en reol på mange forskellige måder. Udover den velkendte reolmodel, producerer Montana Møbler også alt fra kommoder til sengebord, der er designet i den samme stil, så man ikke går på kompromis.

Alt fra reoler til kommoder

Som sagt er Montana Møbler meget mere end den nu ikoniske reol, som alle kender eller har hørt om. Mærket Montana Møbler blev nemlig grundlagt af Peter J. Lassen tilbage i 1982 og har siden da været et kendemærke i langt de fleste danske hjem. Siden da er der også blevet designet Montana sengeborde, kommoder, TV-borde, skohylder og meget mere. Alle disse møbler kan kendes på det enkle, men klassiske design, der har været det samme siden firmaets opstart. Oftest er møbler i den dyre ende kun en fryd for øjet, men ikke rigtig praktiske at bruge, når det egentlig kommer til stykket. Montana Møblerne er ikke blot flotte at kigge på, men også meget funktionelle og praktiske at bruge, hvilket også er meget vigtigt, når man skal ud at kigge på møbler.

https://casanovafurniture.dk/produkter/1364-montana/

En dansk designklassiker

Der er en årsag til at dansk design har vundet popularitet ikke blot herhjemme i Danmark, men også i resten af verden; det er netop fordi møblerne er designet på en helt klassisk og enkel måde, at de er tidløse og aldrig rigtig går af mode, uanset hvilke andre møbeltrends der opstår. Det betyder, at den gamle Montana reol fra 1980’erne sagtens kan passe ind i resten af stuens møblement og måske endda konkurrere med de andre møbler. Noget af det helt unikke ved for eksempel en Montana reol er at reolsystemet består af mange forskellige moduler, 4 dybder og hele 42 farver, hvilket gør det muligt at kombinere reolen på alle tænkelige måder, så det kan passe lige ind i hjemmet.

Det farverige eller neutrale

Mange kender nok Montana Møblers typiske udtryk som det helt neutrale hvide, men Montana Møbler kommer også i mange forskellige farver, som man som sagt kan matche på kryds og tværs. Hvis man ikke synes om hvordan ens nuværende Montana reol ser ud eller man blot ønsker lidt forandring, kan man med lethed skille reolen ad og kombinere reolen på ny. På denne måde er det som om at få et helt nyt møbel igen, selvom man ikke engang har været ude at bruge penge på det. Dansk design er heldigvis heller ikke kun monokrome og mørke farver. Et strejf af farve gør underværker i et hjem uanset hvor småt eller stort det er – et stykke møbel i en særlig farve kan sprudle et helt værelse op og vække opsigt.